Головна » 2013 » Квітень » 4 » Відморожені: «Крошка Єнот», або Що буде, коли розтане сніг?
20:21
Відморожені: «Крошка Єнот», або Що буде, коли розтане сніг?

Відморожені:

«Крошка Єнот», або Що буде, коли розтане сніг?

Можете назвати мене фашистом чи ще якимсь лайливим словом (особливо це стосується тих, хто слово «фашист» розуміє по-радянськи). Якщо вважаєте, що це так. І що це виправить ситуацію. Але те, що здійняли довкола так званих «снігових терористів», крім сміху, нічого не викликає. Почнемо з того, що кидали не тільки в цих гламурних тітоньок від політики. Дядькам теж дісталося. Та й охоронцям (звідки в чесних «державних людей» охоронці?) теж перепало. «Ну… – справедливо обуриться той, хто назвав мене поганим словом, – охоронці за це одержують гроші. Та й знали, куди йшли». Згоден. Знали. Але й ці гламурні жіночки теж, очевидно, здогадувалися, куди пхалися. Політика – брудна, важка і жорстка сфера. Для нижчих створінь. Чоловіків, одне слово. І закони там теж не з «пансійонів» шляхетних панянок. Ті «леді», що в помаранчевих жилетах («ти агрєгат, Дуся, Дуся, ти агрєгат!») кладуть шпали, теж знали, куди впхнулися. І без матюків та інших «прєлєстєй» у сфері укладання тих важких дровеняк не обходиться. Бо там чоловіча територія. І нормально. Живуть. У телевізор не лізуть. Дітей чудових народжують. Виховують… Правда, наші красуні «пхалися» трошки в іншу сферу. Де жилети інші. У стразах. Одна посіялась озимо, щоб прорости потім яро. Інша служить усім богам (бо ж кожна влада від Бога!). І, до речі, у політиці немає жінок і чоловіків. Є політики. Люди, які взяли на себе відповідальність за долю цілої країни. В ідеалі, звісно, там мусило б бути. «Єресь», – скажете ви. «Згоден», – скажу я. А може, вже настав час задуматися, чому в них кидали, а не піднесли квіти? «Крошка Єнот» довго бігав до озера то із жахливими гримасами, то із палицями, поки не допетрав (з розуму мами), що треба просто посміхнутися. Просто гламурні жіночки опинилися біля озера, до якого вони (та й чоловіки не виняток) ходять не тільки гримасничати і показувати палицю, а й жбурляти, вибачте… Гаразд, усякий непотріб. То чому ж вони наївно гадають, що за це будуть молитися на них і за них? А не візьмуться за… Ну, хоча б сніжки… Але що буде, коли розтане сніг?

В’ячеслав Васильченко

P. S. Гадаю, жінка мусить лишатися жінкою навіть… у політиці. Непогано б їй про це пам’ятати. Тоді й охоронці не будуть потрібні. Бо в диявола на душі, як видно, ціни вже невисокі.


Переглядів: 720 | Додав: В’ячеслав | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 Доброжілатєль  
1
Зараз і в міліції жіночок побільшало. Зверху капітан, а знизу - ноги в міні і чорних колготках. І там теж не завжди квіти дарують... Але конкурс у вишів міліцаївських не меншає, хоч на дівчат там і обмеження.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]